Beurzen

Aan deze beurzen heeft ERIKS - aandrijftechniek Schoonhoven in 2012 deelgenomen:

Industrial Automation & Drives, 2 t/m 5 oktober in Utrecht (Jaarbeurs)  

Lees in onze nieuwsbrief wat wij op onze stand hebben laten zien.


Hightech Mechatronica dag, 29 maart in Veldhoven (locatie Koningshof hotel)

Voor de zesde maal is deze dag georganiseerd. De Hightech Mechatronica is een must voor iedereen die up-to-date wil blijven in hightechmarkten. Dit event is gericht op technici, ontwikkelaars, technisch managers en beslissers in de mechatronica en geavanceerde machinebouw. Ook zijn er diepgaande technische lezingen en presentaties over hightechbusiness gegeven.

Stand ERIKS Aandrijftechniek Schoonhoven
Wij hebben deze dag de focus gelegd op de Semicon en Lifestyle segment. Medische technologie wordt steeds belangrijker;  kosten moeten beheersbaar blijven, mensen worden steeds ouder, er is meer aandacht  voor gezond worden en blijven. ERIKS Aandrijftechniek Schoonhoven heeft in dit kader mede ontwikkeld de Mobex: een therapie apparaat voor het behandelen van lage rugklachten. Door het toepassen van geavanceerde motion technologieen is het (mobiele) toestel in staat om mensen sneller te laten herstellen. Het toestel staat op de stand en in het lezingenprogramma wordt aandacht besteed aan de toepassing van hoogwaardige servo systemen in de Mobex.


Ook is de nieuwe lineaire productlijn van onze leverancier Dunkermotoren, DLS, geïntroduceerd. Deze hoogdynamische lineair systemen bestaan uit actuatoren en modules.  

 

ERIKS Aandrijftechniek Schoonhoven heeft een lezing tijdens het lezingenprogramma verzorgd met als onderwerp Machinebouw.