Beurzen 2008

Precisiebeurs op 26 en 27 november

De grootste vakbeurs op het gebied van precisietechnologie in de Benelux; de Precisiebeurs heeft plaatsgevonden. ERIKS Aandrijftechniek/Elmeq heeft het lineaire en roterende pakket voor de OEM-markt laten zien: direct drive lineairmotor, borstelloze stappenmotoren, AC-servomotoren, PCB mounted motor amplifiers, precisiespindels, askoppelingen en tandriemen.

MoCon-Hydromech in Flanders Expo te Gent, 14 + 15 oktober

Beurs Aandrijftechniek 2008 (onderdeel van de industriële week) 30 september t/m 3 oktober

Op deze beurs heeft ERIKS Aandrijftechniek voor het eerst haar totale pakket op het gebied van hydrauliek en elektrische & mechanische aandrijvingen getoond onder het thema: Passie voor Technologie! We kunnen terugkijken op een succesvolle beursdeelname; we hebben nl. 3 Awards in ontvangst mogen nemen!
Lees hier meer!

ERIKS Technivent; passie voor technologie (28 + 29 mei)

Op 28 en 29 mei jl. organiseerde ERIKS Technivent'08 voor inkopers en gebruikers van werktuigbouwkundige componenten. Bezoekers, 1700 in totaal, konden niet alleen kennis vergaren en delen bij de exposanten en tijdens lezingen, maar werden ook vermaakt met divers entertainment. De Nederlandse ERIKS-bedrijven hebben aan de industrie laten zien wat "Passie voor Technologie" voor ERIKS inhoudt.

MoCon 19 + 20 februari in de IJsselhallen te Zwolle

Elmeq, onderdeel van ERIKS Aandrijftechniek, heeft als specialist van elektrische en mechanische aandrijfproducten, deelgenomen aan de MoCon tezamen met Flexion. Het thema voor Elmeq op deze beurs was het laten zien van producten die hoge eisen ten aanzien van accelaratie, snelheid en/of positioneernauwkeurigheid en vrije programmeerbaarheid met gemak kunnen doorstaan. We hebben laten zien: direct drive lineairmotor, torque motoren, borstelloze stappen- en servo motoren met geintegreerde elektronica, borstel DC motoren, PCB mounted motor amplifiers, precisiespindels en askoppelingen.